Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!
bijverdienen-als-een-koning

Bijverdienen als een koning!

Op zaterdag 27 april viert onze Koning met heel Nederland zijn 52e verjaardag. Heb je nog geen plannen voor die dag, maar houd je wel van een leuk feestje en wil je tegelijkertijd geld verdienen? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures tijdens Koningsdag.

​Zwolle - Barmedewerkers tijdens SLAM! Koningsdag

Tijdens SLAM! Koningsdag ben jij samen met een leuk team verantwoordelijk voor de ticketcontrole en alle drank- en foodstands op dit evenement. Jullie zorgen ervoor dat alle bezoekers het festivalterrein op kunnen en dat zij bij de bar zo snel mogelijk hun bestelling krijgen.

Het is hard werken maar er zijn genoeg mogelijkheden om mee te genieten van de sfeer, gezelligheid en de muziek. Je kunt dit werk samen met vrienden of vriendinnen doen, het wordt dus gegarandeerd een feestje!

Ben jij minimaal 18 jaar en weet je van aanpakken? Bekijk dan hier de hele vacature en solliciteer direct. Het salaris ligt tussen de €9,75 en €14,75.

​Rotterdam - Festivalmedewerkers tijdens Kingsland

Tijdens Koningsdag bieden wij je de ideale combinatie van genieten en verdienen! Je gaat samen met een leuke groep studenten aan de slag tijdens Kingsland festival in Rotterdam. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het schenken van drankjes en het bereiden en uitgeven van broodjes, friet, snacks en pizza. Je draagt bij aan andermans festival ervaring en daarom is samenwerken, respect en openheid erg belangrijk.

Om te werken tijdens Kingsland festival moet je minimaal 18 jaar oud zijn en goed Nederlands spreken. Wil je graag meer weten over deze vacature? Kijk dan hier!

​Tilburg - Opbouwen van springkussens en begeleiding

Onze opdrachtgever verhuurt verschillende producten en activiteiten tijdens evenementen op locatie. Zo ook tijdens Koningsdag in Tilburg en jij kunt hierbij helpen!

De werktijden zijn van 10.30 tot 18.30 (je kan dus ’s avonds zelf nog een feestje vieren!). De dag begint met het opbouwen van springkussens, dit doe je samen met alle andere medewerkers. Daarna sta je als begeleider bij een van de springkussens en aan het eind van de dag help je mee met het opruimen van de springkussens.

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om tijdens Koningsdag te werken in een gezellige sfeer? Lees dan hier meer over de vacature!

Wil jij ook na Koningsdag nog lekker bijverdienen met een leuke bijbaan? Bekijk onze vacatures of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures! Recruit a Student helpt jou graag bij het vinden van een bijbaan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden