Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Over toen, nu en straks!

Croissantjes vouwen, bierblikjes steriliseren, reclameborden beplakken, tractorbanden sjouwen. Remco Beijer kent de uitzendbranche van binnenuit. Zijn bijbaan bij het projectzonweringsbedrijf van Jaap Dietz bracht hem binnen no time van werkstudent naar directeur, een verhaal voor een goed jongensboek. Zijn toenmalige werkgever Jaap Dietz werd zijn compagnon en samen openden ze in 1999 studentenuitzendbureau Recruit a Student.

Betrokkenheid bij zowel de werkgever als de uitzendkrachten is één van de eigenschappen die Recruit a Student zo onderscheidend maakt.

“Het doet me goed wanneer oud-studenten me op straat een hand geven en vertellen hoe ze zich verder hebben ontplooid”, vertelt Dietz. Dat coachende aspect is nog steeds heel belangrijk voor Recruit a Student. “We willen als ontwikkelpunt fungeren door te faciliteren in werkervaring”, vertelt Dietz. “Alleen door te doen weet je wat er bij je past”, vult Beijer aan.

Maar ook de werkgever staat centraal. “Bij onze eerste 10 opdrachtgevers, twintig jaar geleden, ben ik zelf aan de slag gegaan”, vertelt Beijer. “Ik leerde het bedrijf, de cultuur en de werkzaamheden van binnenuit kennen om vandaar uit de juiste mensen te vinden.” Dat principe hanteren ze vandaag de dag nog steeds. “We stimuleren al onze accountmanagers te ervaren hoe het er bij de opdrachtgever aan toe gaat, pas dan kun je een goed match maken.”

Met 17 kantoren verspreid over Nederland en België is Recruit a Student uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener met landelijke dekking. Mede dankzij de succesvolle franchiseformule worden daar in Nederland 5 nieuwe vestigingen aan toegevoegd. Daarnaast ligt de focus op internationale groei met verdere uitbreiding in België en vestigingen in Duitsland en Frankrijk.

Recruit a Student is een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie gespecialiseerd in werving en selectie, (online) uitzenden en detacheren. We investeren in hét talent van morgen, zodat u die vandaag al in huis heeft.

Recruit a student foto

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden