Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studentchauffeur Amsterdam

Wil jij lekker in een auto door Nederland cruisen en er nog voor betaald worden ook? Dan heeft Recruit a Student de perfecte bijbaan voor jou! Als studentchauffeur Amsterdam word je voor verschillende chauffeur en hiker klussen ingezet. Voorbeelden van klussen die je zal doen als studentchauffeur Amsterdam zijn onder andere: het wegbrengen van zakenmannen/vrouwen naar afspraken zodat zij door kunnen werken in de auto, het rondrijden van een mysteryshoppers of het wegbrengen en ophalen van particulieren naar het vliegveld. 

Daarnaast werken wij met verschillende opdrachtgevers op het vliegveld Schiphol en in de stad Amsterdam die op zoek zijn naar studenten voor hiker klussen. Is studentchauffeur Amsterdam de perfecte bijbaan voor jou? Dan kan jij de nieuwste student chauffeur van Recruit a Student worden.

​Onze vacatures

Met de meeste van onze studentchauffeur Amsterdam opdrachtgevers werken wij al een lange tijd samen en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste en gemotiveerde studenten die zich aan de afspraken houden en netjes rijden. Wij garanderen deze opdrachtgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren. Daarnaast zijn wij nog actief in veel andere sectoren. Wanneer je naast studentchauffeur Amsterdam nog andere werkzaamheden wilt verrichten is dat mogelijk.

​Flexibiliteit

Als student met een veranderend rooster is flexibiliteit een must. Ook daarom is een bijbaan als studentchauffeur Amsterdam perfect. Via onze website of in onze app kun jij jouw beschikbaarheid wekelijks doorgeven en kun je jezelf inplannen op openstaande diensten. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Wil je meer weten over de bijbaan als studentchauffeur Amsterdam? Schrijf jezelf dan in zodat jij altijd op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures. Of bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct! Recruit a Student vindt voor jou de (bij)baan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden