Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studenten vacatures Rotterdam

Ben jij bezig met een studie in Rotterdam of ben je net afgestudeerd en ben jij op zoek naar de leukste studenten vacatures Rotterdam? Recruit a student vindt voor jou de studenten vacatures Rotterdam die bij jou en jouw studie passen! Dankzij ons uitgebreide aanbod van vacatures binnen uiteenlopende branches kun jij op flexibele basis werken voor onze opdrachtgevers. Dus wil jij een toffe bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Of ben je op zoek naar een startersfunctie? Dan ben jij bij Recruit a Student Rotterdam aan het juiste adres!

​Studenten vacatures in Rotterdam

Sinds 1999 helpen wij studenten met het vinden van een studenten bijbaan die echt bij hun interesses en studie past. Dankzij een leerzame bijbaan naast je studie doe je veel waardevolle werkervaring op die goed op je CV staat en zo kun jij jezelf ontwikkelen tot een young professional. De theoretische kennis die jij op school leert kun jij dankzij een bijbaan via Recruit a Student in praktijk brengen en hierdoor onderscheid jij jezelf van jouw studiegenoten. Wij streven ernaar om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen.

​De perfecte match!

Wij brengen jou graag in contact met opdrachtgevers in en rondom Rotterdam. Voordat jij aan de slag gaat kijken wij goed of jij binnen de cultuur van een bedrijf past. We willen natuurlijk dat jij jezelf goed thuis voelt binnen de organisatie waar jij gaat werken! Op deze manier kunnen wij de juiste match maken tussen jou en één van onze opdrachtgevers. Recruit a Student heeft veel studenten vacatures Rotterdam en vindt voor jou de bijbaan die echt bij jou past.

Ben jij benieuwd naar onze flexibele studenten vacatures Rotterdam? Bekijk dan hier het gehele overzicht van onze vacatures. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student, zo ben jij altijd als eerst op de hoogte van onze nieuwste vacatures. Recruit a Student Rotterdam helpt jou graag met het vinden een toffe studenten bijbaan!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden