Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studentenbaan Almere

Ben jij op zoek naar een baan in Almere die goed te combineren is met je studie en waarbij je veel waardevolle ervaring op kan doen? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures binnen veel verschillende branches. Zo vind jij altijd snel en gemakkelijk jouw ideale studie gerelateerde studentenbaan Almere!

​Flexibele studentenbaan Almere

Wij begrijpen dat het leven van een student onregelmatig is en dat wisselende schoolroosters er voor kunnen zorgen dat ver vooruit plannen lastig kan zijn. Daarom werken wij met een planning van week tot week. Via onze website of app kun je zelf jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor de openstaande diensten. Je hebt dus helemaal zelf in de hand waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Tijdens rustigere periodes zoals vakanties kun je meer werken wanneer je tijd over hebt maar tijdens drukke periodes zoals tentamenweken kun je ook minder/niet werken.

​Jouw ideale (bij)baan

Wij zien het als ons doel om voor studenten en starters een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen we jou de kans bieden om al tijdens je studie veel waardevolle werkervaring op te doen. Zo ontwikkel jij jezelf op professioneel gebied en bouw je een goed CV op. 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf goed op je plek voelt bij jouw studentenbaan Almere. Daarom kijken wij altijd goed naar jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur van de organisatie. Zo kunnen we de perfecte match maken tussen jou en een geschikt bedrijf en ga jij altijd met plezier naar je werk toe!

​Ga aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in een leerzame studentenbaan Almere? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en reageer direct op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer jij jezelf ingeschreven hebt houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Zo vind je snel en gemakkelijk jouw ideale studentenbaan Almere!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden