Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studentenbaan Amsterdam

Wil jij graag een flexibele studentenbaan in Amsterdam die perfect te combineren is met jouw studentenleven? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures voor studenten binnen uiteenlopende branches. Zo vind jij gemakkelijk en snel jouw ideale studentenbaan in Amsterdam!

​Op flexibele basis werken in Amsterdam

Wij begrijpen dat het leven van een student onregelmatig is en dat wisselende schoolroosters er voor kunnen zorgen dat ver vooruit plannen lastig kan zijn. Daarom werken wij met een planning van week tot week. Via onze website of app kun je zelf jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor de openstaande diensten. Je hebt dus helemaal zelf in de hand waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Tijdens rustigere periodes zoals vakanties kun je meer werken wanneer je tijd over hebt maar tijdens drukke periodes zoals tentamenweken kun je ook minder/niet werken.

​Een leerzame studentenbaan Amsterdam

Wij zien het als ons doel om voor studenten en starters een (bij)baan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen we jou de kans bieden om al tijdens je studie veel waardevolle werkervaring op te doen. Zo ontwikkel jij jezelf op professioneel gebied en bouw je een goed CV op. 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf goed op je plek voelt bij jouw studentenbaan Amsterdam. Daarom kijken wij altijd goed naar jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur van de organisatie. Zo kunnen we de perfecte match maken tussen jou en een geschikt bedrijf en ga jij altijd met plezier naar je werk toe!

​Ga aan de slag bij Recruit a Student!

Wil jij ook graag een flexibele en leerzame studentenbaan Amsterdam? Bekijk hier het aanbod van vacatures en solliciteer op een functie die bij je past! Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student. Zodra je jezelf hebt ingeschreven houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel. Recruit a Student helpt je graag met het vinden van jouw ideale studentenbaan Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden