Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studentenbaan Tilburg

Studeer je in Tilburg en ben je op zoek naar een studentenbaan die goed te combineren is met je studie? Zoek dan niet verder, studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt ervoor dat jij snel en eenvoudig jouw ideale studentenbaan Tilburg vindt! Dankzij ons grote aanbod van vacatures binnen uiteenlopende branches vind je altijd een studentenbaan die perfect aansluit op jouw studie en interesses.

​Flexibele studentenbaan Tilburg

Wij begrijpen dat studenten behoefte hebben aan flexibiliteit. Wisselende schoolroosters en sociale verplichtingen zorgen ervoor dat ver vooruit plannen vaak lastig is. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis werken. Via onze app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand van jouw beschikbaarheid maken wij een planning van week tot week. Daarnaast kun je jezelf via de app inplannen voor de openstaande diensten. Zo kun je dus zelf bepalen waar en wanneer je werkt!

​Jouw ideale (bij)baan

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als onze missie om voor studenten een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Op deze manier kunnen wij je de kans bieden om al tijdens je studie veel waardevolle werkervaring op te doen in het werkveld waarin jij na je studie wil gaan werken. Hierdoor ontwikkel jij jezelf tot young professional en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Dit zorgt ervoor dat jouw kans op een goede baan na het behalen van je diploma aanzienlijk wordt vergroot. Een studenten Tilburg via Recruit a Student zorgt er dus niet alleen voor dat je lekker wat geld verdient, je doet ook een hele hoop waardevolle werkervaring op!

​Ga aan de slag!

Wil jij op flexibele basis naast je studie lekker wat geld verdienen en veel werkervaring opdoen? Kies dan voor een studentenbaan Tilburg via Recruit a Student. Bekijk hier onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Daarnaast kun je jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt, houden wij je op de hoogte van de nieuwe vacatures in Tilburg die aansluiten op jouw profiel. Zo vind je via Recruit a Student snel en gemakkelijk jouw ideale studentenbaan Tilburg!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden