Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studentenbaan Zwolle

Wil jij graag een studentenbaan in Zwolle die goed te combineren is met jouw studie? Kies dan voor een studentenbaan Zwolle via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures voor studenten waarbij je op flexibele basis kunt werken.

​Op flexibele basis werken

Wij begrijpen dat studenten behoefte hebben aan flexibiliteit. Wisselende schoolroosters en andere verplichtingen kunnen het lastig maken om ver vooruit te plannen. Daarom bieden wij jou maximale flexibiliteit. Via onze app kun je wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en aan de hand van jouw beschikbaarheid maken wij een planning van week tot week. Daarnaast kun je jezelf via de app inplannen voor de openstaande diensten. Zo kun je dus zelf bepalen waar en wanneer je werkt!

​Vind jouw ideale studentenbaan Zwolle

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als onze missie om voor studenten een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan hun studie. Op deze manier kunnen wij je de kans bieden om al tijdens je studie veel waardevolle werkervaring op te doen in het werkveld waarin jij na je studie wil gaan werken. Hierdoor ontwikkel jij jezelf tot young professional en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Dit zorgt ervoor dat jouw kans op een goede baan na je afstuderen aanzienlijk wordt vergroot. Een studentenbaan Zwolle via Recruit a Student zorgt er dus niet alleen voor dat je lekker wat geld verdient, je doet ook een hele hoop waardevolle werkervaring op!

​Aan de slag!

Heb jij interesse in een leerzame en flexibele studentenbaan Zwolle? Bekijk hier onze vacatures en reageer direct op een vacatures die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf vrijblijvend in bij Recruit a Student zodat jij altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste vacatures voor studenten in Zwolle. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale studentenbaan Zwolle.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden