Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Vacatures bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan die bij jou past? Kies dan voor een studenten bijbaan via Recruit a Student. Als studenten uitzendbureau met de focus op studenten bieden wij verschillende vacatures bijbaan voor studenten aan in uiteenlopende branches. Hierdoor vindt je bij Recruit a Student altijd een bijbaan die echt bij je past!

​Flexibele bijbaan

Wij begrijpen als geen ander dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen door wisselende schoolroosters en een druk studentenleven. Daarom bieden wij jou bij Recruit a Student veel flexibiliteit en werken wij met een planning van week tot week. Je kunt wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app of onze website. Hierdoor bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je iedere week werkt. Dit is erg handig wanneer je tijdens drukke tentamenweken minder tijd hebt om te werken maar tijdens bijvoorbeeld vakanties juist meer wilt werken om lekker bij te verdienen!

Je kunt ervoor kiezen om voor één vaste opdrachtgever aan de slag te gaan in de vorm van een vaste bijbaan. Maar wij bieden je ook de mogelijkheid om voor meer dan één opdrachtgever tegelijk  werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daarnaast hebben wij ook nog vacatures bijbaan openstaan voor losse klussen zoals het werken op de tofste festivals van Nederland!

​Een bijbaan vinden!

Ben je benieuwd naar onze vacatures bijbaan? Bekijk dan hier onze actuele openstaande vacatures bijbaan. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt bij Recruit a Student houden wij jou op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel. 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden