Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Vacatures student Middelburg

Ben jij op zoek naar de leukste openstaande vacatures voor studenten in Middelburg? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor jou. Recruit a Student is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij toffe opdrachtgevers. Door deze ervaring snappen wij hoe belangrijk flexibiliteit is voor studenten. Daarom zit je bij ons nergens aan vast! Jij kiest zelf wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel je werkt.

Daarnaast streven wij er naar om voor studenten een bijbaan te vinden die echt bij hen past. Daarom werken wij samen met opdrachtgevers binnen verschillende branches. Zo zijn er vrijwel altijd vacatures voor studenten beschikbaar die past bij de interesses en studie van de studenten. Dankzij het werk via Recruit a Student doe je waardevolle werkervaring op en kun je ontdekken wat je echt leuk vindt!

Dus ben jij een student in Middelburg en ben je op zoek naar de leukste vacatures? Schrijf je dan snel in op onze website en bekijk direct alle vacatures die momenteel openstaan in de regio Middelburg.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden