Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Vakantiebaan Haarlem

Woon je in de regio Haarlem en wil je bijverdienen in de vakanties? Dan is een vakantiebaan bij Recruit a Student perfect voor jou. Verschillende van onze opdrachtgevers hebben extra hulp nodig in de vakanties. Vaak zal het gaan om tijdelijke werkzaamheden die door vakantiedrukte extra moeten uitgevoerd. Het kan echter ook zo zijn dat je het werk van een reguliere werknemer tijdelijk overneemt.

Wij proberen je altijd te plaatsen bij een bedrijf die opereert in een werkveld gerelateerd aan jouw studie. Als jij de positie van een reguliere werknemer overneemt is dit daarom niet alleen lekker verdienen. Het is ook het perfecte moment om jezelf te ontwikkelen en te laten zien aan ervaren mensen binnen je toekomstige werkveld wat jij allemaal kan. Wie weet levert het jou zelfs een plek op om ook na de vakanties jezelf binnen het bedrijf te blijven ontwikkelen.

Ben jij dus op zoek naar een leerzame vakantiebaan of wil je gewoon lekker wat bijverdienen de komende vakantie periode? Neem dan snel contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je weten welke vacatures we op dit moment hebben? Schrijf je dan snel in en bekijk direct al onze openstaande vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden