Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Vakantiebaan in Middelburg

Ben je op zoek naar een vakantiebaan in Middelburg? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Wij helpen jou graag met het vinden van een vakantiebaan in Middelburg.

Veel van de opdrachtgevers waar wij mee samen werken hebben last van wisselende drukte en kunnen in de drukke vakantieperiodes wel wat extra hulp gebruiken. Er zijn verschillende soorten vakantiewerk in Middelburg zoals het werken in een strandtent, werken op een vakantiepark of het versterken van logistieke teams in de regio van Middelburg. Wat voor vakantiebaan in Middelburg jij ook zoekt, Recruit a Student kan je hierbij helpen!

Daarnaast werken wij met een aantal opdrachtgevers samen die deze periodes gebruiken als testmoment voor talenten van de toekomst. Jij zult een reguliere werknemer vervangen en zijn taken overnemen. Dit geeft jou de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen en jezelf te bewijzen aan de opdrachtgever. Wanneer jij jezelf kan onderscheiden kan dit je ook na de vakantieperiode een leuke en leerzame bijbaan opleveren.

Dus wil jij een leuke vakantiebaan in Middelburg? Schrijf je dan snel in op onze website en bekijk de vacatures die we op dit moment open hebben staan.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden