Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Werken en leren Amersfoort

Wil jij een bijbaan in Amersfoort waar je echt iets aan hebt? Dan is het werken en leren Amersfoort programma iets voor jou. Met werken en leren Amersfoort ga jij naast je studie aan de slag bij een van onze opdrachtgevers die werkzaam is in jouw studierichting. Jij zal daar als jonge professional volledig meedraaien en de kans krijgen om jouw theoretische kennis direct in de praktijk te brengen.

Naast jou een plek te bieden waar jij werkervaring kan op doen ligt onze prioriteit ook op het geven van de flexibiliteit die jij nodig hebt om een bijbaan en studie te kunnen combineren. Onze opdrachtgevers hebben voor ons gekozen omdat wij met studenten werken die serieus zijn over hun studie. Daarom zijn zij altijd flexibel in het invullen van jouw diensten.

Heb je interesse in werken en leren Amersfoort? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen ook gelijk al jouw vragen beantwoorden. Wil je direct onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren? Schrijf je dan snel online in en bekijk onze vacature pagina!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden