Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!
zo richt je goedkoop een student

Zo richt je heel goedkoop je studentenkamer in

Wanneer je erachter bent in welke studentenstad je wilt gaan wonen en je daar ook een kamer hebt kunnen vinden, wil je natuurlijk je kamer wel naar je zin inrichten. In deze blog geven wij hierover tips!

Stel een budget vast & maak een lijstje van de dingen die je nodig hebt

Dit is heel belangrijk om van te voren te doen, zo weet je wat je ongeveer uit kan geven aan de spullen die je nodig hebt. Dit weerhoudt je er ook van om onnodige prullaria aan te schaffen. Houdt je aan de lijst en koop alleen wat nodig is. Accessoires kun je altijd later nog aanschaffen, dit zijn ook leuke dingen om te vragen voor eventueel je verjaardag, sinterklaas of kerst. Voordat je echt spullen gaat aanschaffen, volg eerst de volgende tips!

Wat heb je nog in huis en wat hebben anderen nog in huis?

Ga eens bij je ouders de zolder op, vaak wordt er vergeten wat er allemaal in huis is. Je komt vast en zeker nog wel iets bruikbaars tegen zoals een lamp, kastje of spiegel. Vraag ook aan familie en vrienden of ze dit voor jou willen doen. Er zijn genoeg mensen die spullen in huis hebben die niet gebruikt worden. Zorg dat zoveel mogelijk mensen weten dat jij op kamers gaat en dat je wel wat spullen kunt gebruiken ! Worden er spullen aangeboden wat je niet nodig hebt of niet je smaak is? Wel aannemen! Er zijn genoeg websites en apps waar je deze spullen weer kunt ruilen met anderen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.ruilen.nl . Op www.gratisaftehalen.nl kun je zelfs spullen gratis krijgen, je hoeft het alleen maar op te halen.

Tweedehands

Heb je nog niet alles voor niets kunnen krijgen, kijk dan voor tweedehands spullen. Er zijn genoeg spullen die worden weggedaan waar niets mis mee is. Kijk voor tweedehands spullen op www.marktplaats.nl of bij een kringloopwinkel bij jou in de buurt. Is het niet helemaal je smaak? Wees dan creatief! Iedereen kan een kastje schuren en verven. Daarnaast zijn er ook heel veel manieren om oude spullen op een creatieve manier te hergebruiken. Door bijvoorbeeld een paar steeksleutels te buigen en tegen de muur vast te schroeven maak je heel goedkoop een kapstok. 

Nieuwe spullen

Mochten er, nadat je allerlei spullen hebt gekregen, geruild en tweedehands hebt aangeschaft, toch nog dingen op je lijstje staan die je nodig hebt, dan zit er niets anders op dan deze nieuw aan te schaffen. Kies dan wel voor de goedkopere winkels, zoals: Xenos, Leenbakker en Ikea. Ikea heeft het voordeel dat zij ook veel oplossingen bieden voor kleine ruimtes. Zo hebben zij veel meubels waarin je spullen kunt opbergen, wat goed van pas kan komen in een studentenkamer. 

Ben je op zoek naar een studenten (bij)baanStudenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de leukste vacatures en vindt voor jou de bijbaan die bij je past! Schrijf je hier in om altijd op de hoogte te zijn van onze nieuwste vacatures!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden