Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

 

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

TopTalent Detachering

TopTalent Detachering

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student in samenwerking met Toon Nouwens (die al jarenlang succesvol werkzaam is in de detacheringsbranche is en deze branche kent als geen ander).  Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestudeerd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn.

TopTalent Detachering is een logisch verlengstuk. Nu kunnen de talenten ook na hun studie begeleid worden. Kunnen we de zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen. Wil u meer weten van ons unieke concept? Neem dan direct contact op.

​TopTalent naar TopManagement

Door de kennis die TopTalent vanuit Recruit a Student meeneemt, hebben wij alle relevante informatie van onze talenten inzichtelijk. Wat hun ambities zijn, waar hun kracht ligt, sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid. En dat weten we niet van horen zeggen. Die kennis hebben we rechtstreeks vergaard uit de enige objectieve bron die er is: de praktijk. Onze talenten hebben stuk voor stuk al bewezen een meerwaarde te zijn. Door de intensieve coaching – ook on the job –  vanuit TopTalent, wordt die meerwaarde alleen maar groter. Een win-win situatie. In voetbaltermen zou TopTalent Detachering dan ook een uniek scoutings- en opleidingsinstituut worden genoemd. Waar Top-Talent wordt herkend en vervolgens wordt omgezet in Top-Management.


​Contact

TopTalent Detachering​

Ginnekenweg 32​

4818 JG, Breda

T: 06 19 06 64 77
E: info@toptalentdetachering.nl
www.toptalent-detachering.nlWil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 

De apps van Recruit a Student

Poolmanager 
Met de Poolmanager app kan je eenvoudig en snel je werkagenda bekijken, je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures.MY Recruit
Met MY Recruit verdien je beloningen voor het aandragen van nieuwe collega’s! Dus ken jij vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen die op zoek zijn naar een (bij)baan en wil je er zelf nog wat aan verdienen? Download dan MY Recruit!

De Recruit a Student APP

Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden