Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Student inhuren in Den Haag

Recruit a Student Den Haag zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis hebt. Onder onze studenten houden wij een uitgebreid en kritisch werving en selectie proces. en al onze studenten hebben unieke talenten. Hierdoor kunnen we u garanderen dat wij de perfecte werkstudent voor u kunnen vinden die goed binnen uw organisatie past. Al vanaf 1999 helpen wij veel ondernemingen met het vinden van de juiste kandidaat, ook u helpen wij graag!

Met diensten als werving & selectie, uitzenden & detacheren en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Den Haag voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student is gespecialiseerd in het uitzenden van gemotiveerde werkstudenten in Den Haag, het Westland, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Leiden. Wij specialiseren ons volledig in hét talent van morgen. Al onze studenten beschikken over hun unieke talenten en kunnen niet wachten om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Wanneer een student zichzelf inschrijft bij Recruit a Student houden wij een uitgebreid intakegesprek met hem/haar. Hierbij achterhalen wij wat de talenten en kwaliteiten van de studenten zijn. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat wij enkel getalenteerde en gemotiveerde studenten uitzenden.

Waarin wij ons onderscheiden van andere uitzendbureaus, is dat onze kandidaten net iets meer brengen dan de gemiddelde uitzendkracht. Onze studenten zijn echt het visitekaartje voor uw onderneming. Door het niveau van onze kandidaten bent u minder tijd kwijt aan het inwerken. Tevens zijn zij op flexibele basis inzetbaar en zijn zij een echte aanwinst voor uw onderneming.

Maar wanneer kiest u voor het inhuren van werkstudenten in Den Haag? Veel organisaties hebben te maken met variabele drukte. De ene dag stromen er veel orders in en komt u eigenlijk handen te kort. De andere dag is er minder werk en heeft u last van overbezetting. Het inhuren van een werkstudent is hier de uitkomst voor. Wanneer u het druk heeft, springen onze studenten graag bij om u te helpen. Wanneer het juist wat rustiger is, zit u nergens aan vast. Hierdoor heeft u minder last van over- of onderbezetting.

Dus wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Den Haag? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

  Ook gevonden:

   

Student inhuren in Den Haag
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Studenten bijbaan Gouda
Data purchaser en analist Breda
Online marketing student inhuren Rotterdam
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Stijgend personeelstekort Stijgend personeelstekort
Kampt u met een personeelstekort? Dan bent u niet alleen. Uit cijfers van het CBS blijkt dat sinds 2018 ongeveer een kwart van de bedrijven in Nederland belemmering ondervindt bij het uitoefenen van de werkzaamheden door een tekort aan personeel.
Student inhuren Bergen op Zoom
Bent u gevestigd in Bergen op Zoom met uw bedrijf en bent u op zoek naar getalenteerde studenten? Dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u. Met een database vol met studenten uit alle richtingen hebben wij voor elke sector de perfecte kandidaten klaar staan.
Student inhuren in Rijswijk
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Studenten uitzendbureau Gouda
Data purchaser en analist Eindhoven
Online marketing student inhuren Apeldoorn
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 

Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden