Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieTilburg
NiveauMBO
Uren8-20

Flexibele (bij)baan: Orderpickers / magazijnmedewerkers gezocht in Tilburg

De baan

Omdat thuiswerken steeds meer voorkomt heeft onze opdrachtgever het extra druk, zij leveren namelijk alles om een prettige thuiswerkplek te creëren. Daarom zijn we per direct op zoek naar logistiek medewerkers / orderpickers voor in het magazijn. De activiteiten zullen onder andere zijn; bestellingen controleren, sorteren en klaar zetten. Als logistieke medewerker / orderpicker is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, een harde werker bent, dat je fysiek sterk bent en zelfstandig kunt werken.
 
De werkdagen en tijden zijn flexibel in te delen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 tot 21.00 uur. Je dient minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar te zijn. Na de zomerperiode kan je blijven werken in de avondpoule van 17:00 tot 21:00, ideaal dus om te combineren met je studie!

We maken elke week een planning. Je kunt jouw beschikbaarheid dus elke week doorgeven en wijzigen.

Jouw profiel

  • Je bent fysiek sterk
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg


Het bedrijf

Deze opdrachtgever is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Al onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren.

Deze opdrachtgever is een grote speler in de wereld van de kantoorartikelen. Zij hebben vestigingen op alle continenten en blijven door ontwikkelingen in duurzaamheid en innovatie een zeer interessant bedrijf!

Overige info

Dus ben je op zoek naar een flexibele bijbaan?
Solliciteer via de sollicitatie-button, stuur een e-mail met jouw motivatie en CV naar Tilburg@recruitastudent.nl of neem telefonisch contact met ons op via 088 522 00 13.
Geplaatst op 2021-07-29

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden