Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieTilburg
NiveauMBO
Uren0-40

Zit jij in een tussenjaar of heb je weinig colleges? Wij zijn op zoek naar jou!

De baan

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, breed inzetbare studenten met een flexibele instelling. Volg jij dit jaar slechts een aantal vakken, ben je aan het afstuderen óf heb je een tussenjaar gepland? Dan helpen wij jou graag aan een vaste, of een flexibele (bij)baan!

Voorbeelden hiervan zijn festivalwerk, werk in de automotive industrie, administratief werk en verschillende functies in de zorg, hospitality en logistieke branch. We bieden banen aan op ieder niveau en stellen jou voor aan de werkgever die het beste bij jou en jouw ambities past. 

Heb jij zin om éénmalig een toffe klus te doen of heb je juist behoefte stabiliteit? Geef aan waar jouw wensen liggen en wij denken met je mee. 

Jouw profiel

  • Jij beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat zelfstandig te werken


Het bedrijf

Als hét uitzendbureau voor HBO en WO studenten in Nederland bemiddelen wij in de leukste studenten bijbanen en startersfuncties. Met 12 vestigingen in Nederland en 3 in het buitenland helpen wij opdrachtgevers in een breed scala aan functies. Met onze 20 jaar ervaring en enthousiaste medewerkers staan we graag voor studenten klaar om ze te helpen aan een geschikte job!Overige info

Heb jij interesse in een leuke bijbaan waar je nieuwe vaardigheden, ervaring en contacten op kunt doen en daarnaast goed kunt verdienen? Neem direct contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Reageer via de sollicitatie-button of stuur een e-mail met jouw motivatie en CV naar Tilburg@recruitastudent.nl
Geplaatst op 2021-11-22

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden