Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieWaalwijk
NiveauHBO
Uren16-40

Bijbaan: baliemedewerker bij een zorginstelling in Waalwijk (8 tot 16 uur)

De baan

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar enthousiaste en klantgerichte baliemedewerkers die ondersteuning bieden voor de balie van een zorginstelling. Jij zal verantwoordelijk zijn voor de inname en uitgifte van laptops, telefoons en tokens etc die medewerkers van de zorginstelling komen afhalen of terugbrengen. Daarnaast zal jij de administratieve verwerking hiervan op je nemen en contact hebben met de leverancier, ook houd jij de voorraad van deze spullen bij.

Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur. We zijn op zoek naar kandidaten die wekelijks minimaal 1 volledige dag beschikbaar zijn. 

Jouw profiel

  • Je werkt nauwkeurig, klantgericht en oplossingsgericht
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent per direct 8-16 uur flexibel inzetbaar voor langere tijd


Het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Overige info

Heb jij naast je studie 1 a 2 dagen per week vrij, dan is dit de ideale bijbaan voor jou. Ben je geen student maar op zoek naar een parttime baan? Dan is het ook mogelijk om 24 uur te werken! Reageer dan direct via de sollicitatie button of mail naar tilburg@recruitastudent.nl. We ontvangen graag je CV en motivatie. 
Geplaatst op 2022-09-13

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden