Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieOud-Gastel
NiveauVO
Uren16-40

Bijbaan: Post bezorgen (minimaal 16 uur)

Het bedrijf

Het bedrijf is gericht op het bezorgen van post op een klantvriendelijke manier. Het is een echt mensenbedrijf, uitgegroeid tot één van de grootste spelers op gebied van post en pakketten bezorging in Nederland.

De baan

Elke dag gaan landelijk 18.000 post bezorgers op pad om post op het juiste moment in de juiste brievenbus te bezorgen. Werken als post bezorger brengt veel verantwoording met zich mee, je bent daarom ook één van de belangrijkste schakels binnen het bedrijf. De kwaliteit van de bezorging ligt in jouw handen! 

Op dinsdag en vrijdag vertrek je 's morgens vanuit het depot in Oud-Gastel met een lading post die aan het einde van de middag bezorgd moet zijn. Deze post hoef je niet te voet te verplaatsen, er zijn karretjes en fietsen beschikbaar uit het busje! Bij terugkomst laad je samen met de chauffeur de auto uit en maak je het voertuig gereed voor de volgende post bezorgers. Nog even afmelden bij de teamleider en je werkdag zit er op!

Op de andere dagen ben je werkzaam in het depot, je zal je dan bezig met het postsorteren. Mogelijk dat je deze dagen ook op pad gaat om post te bezorgen. 

 

Jouw profiel

  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je hebt eigen vervoer naar het depot in Oud-Gastel
  • Je bent collegiaal
  • Je bent zelfstandig
  • Je bent betrouwbaar
Als post bezorger mag van je verwacht worden dat je betrouwbaar, collegiaal en nauwkeurig te werk gaat. Immers brengt de job veel verantwoording met zich mee en is het belangrijk dat de drukwerken op tijd en in de juiste brievenbussen terecht komen. 

Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar om te werken:
Werktijden zijn tussen 7.30 tot circa 17.30 of van 09.30 tot circa 18.30. Dit kan iets eerder of later zijn, je werkdag zit er pas op als de laatste brief in de juiste brievenbus ligt. 

Heb je een rijbewijs dan is dat mooi meegenomen, echter is het geen vereisten om in het bezit te zijn van een rijbewijs.
 

Overige info

Deze job kent de volgende toeslagen en vergoedingen:

- 150% toeslag op zaterdagen. 
- 18% reserveringen.
- Reiskosten vergoeding tot maximaal € 7,60 per gewerkte dag, mits je buiten de straal van 10km woont. 
Geplaatst op 2019-08-14

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden