Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieAmsterdam
NiveauMBO
Uren10-20

Call agent in Amsterdam

Het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt dagelijks aan kwaliteitsnieuws. Is een uitgeverij met passie voor media (print en online), voor lezers, website bezoekers en adverteerders.

De baan

Indebuurt schrijft dagelijks o.a. over ondernemers en bedrijven in de regio. Dit doen we om de inwoners van die regio te informeren, inspireren en amuseren. Wij gaan deze ondernemers bellen en vragen of ze indebuurt kennen, of ze leuke reacties hebben gehad op het artikel en of ze het leuk zouden vinden als wij vaker over ze zouden schrijven. Dit kan hun helpen aan meer naamsbekendheid, meer voetjes over de vloer of echt meer verkopen.
Wij benaderen de ondernemers telefonisch en vragen of en wanneer ze tijd hebben om samen even door de website te lopen. Dit geeft ons de mogelijkheid om alles te vertellen over de website en alle bijbehorende commerciële mogelijkheden. Wij proberen het product te verkopen dat het best aansluit bij de behoefte van de klant. Vindt hij het leuk om meer naamsbekendheid te krijgen? Is hij constant opzoek naar afwashulp? Wil hij graag zijn aanbiedingen onder de aandacht brengen? Of wilt hij de laatste kaartjes verkopen? Daar moeten wij achter zien te komen door goed vragen te stellen, te luisteren en samen te vatten.
 

Jouw profiel

  • Je hebt een duidelijke en goede stem.
  • Je bent flexibel en makkelijk in omgang.
  • Je hebt doorzettingsvermogen.
  • Je kan je inleven in de klant.
bij ons verwachten we dat je het volgende in je heb:
- Goede stem.
- Flexibel en makkelijk in omgang.
- Doorzettingsvermogen en willen scoren.

Overige info

In de eerste periode is het denk ik handig als iemand twee a drie dagen in de week beschikbaar is. Later kunnen we dit naar beneden, dan wel naar boven bijstellen en ook eventueel in dagdelen gaan werken. We houden een half uur lunchpauze en een kwartiertje in de middag. Deze betalen we niet. Uiteraard is er tussendoor altijd tijd voor een gebbetje of even de benen strekken en koffie of thee halen. Onze agents verdienen nu €13,75. Ik denk dat we er nu nog wel twee kunnen gebruiken. Dit kunnen we later nog uitbouwen.
Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag : 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 15:00
 
Geplaatst op 2019-10-23

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden