Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieGenemuiden
NiveauMBO
Uren4-16

Helpdesk medewerker weekend/ bijbaan (Genemuiden)

Het bedrijf

Vast wel eens meegemaakt; Het is winter. Je woont in Nederland. Je hebt net gesport en wil thuis lekker onder een warme douche stappen.. is er GEEN warm water!! Of je komt thuis na studie of werk en het lijkt alsof het binnen nog kouder is dan buiten. Dit kan betekenen dat de CV ketel kapot is. Je kunt dan natuurlijk met een muts op net doen of er niets aan de hand is of crashen op de bank van je beste vriend(in), maar beter laat het je het probleem direct fixen door het installatie bedrijf van de CV ketel. Onze opdrachtgever is zo’n bedrijf dat gespecialiseerd is in deze installatietechnieken. Hun werk bestaat onder andere uit het installeren van CV ketels, warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast kijken ze hoe ze woningen het beste kunnen isoleren en zorgen ze dat een huis een goed werkend ventilatiesysteem heeft. Door oplossingen op maat te leveren, zorgen ze er dus voor dat de klanten van dit bedrijf in een warm, goed geventileerd en energiezuinig huis kunnen wonen. Natuurlijk kan er altijd iets kapot gaan. Op dat moment komt het storingsteam van dit bedrijf in actie. In veel gevallen kunnen ze klanten op afstand helpen. Is er toch echt iets stuk? Dan zorgen ze ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur bij de klant langsgaat om het probleem op te lossen. Zie jij het wel zitten om werkervaring op te doen in een bekend Nederlands bedrijf? En zorg jij er op zaterdag voor dat de ijspegels aan de binnenkant van het raam verdwijnen en de klant eindelijk weer onder een warme douche kan staan? Lees dan snel verder!

De baan

Voor een uitdagende bijbaan in het weekend waar je interessante werkervaring kunt opdoen op het gebied van communicatie en service, ben je bij deze opdrachtgever zeker op het juiste adres.
Dit bedrijf is opzoek naar medewerkers die in het weekend de storingstelefoon kunnen beantwoorden. Vragen die je veel zult horen; “Ik heb wel verwarming, maar geen warm water” of “De kachel maakt een heel gek tikkend geluid”.
 
Je kunt je misschien voorstellen dat niet alle gesprekken gezellig beginnen. Maar met een luisterend oor, het juiste advies en een beetje geduld, lukt het zeker om een snelle oplossing voor de klant te bedenken en te regelen. Om te zorgen dat je het antwoord weet op de meest voorkomende vragen, volg je een training waarin de belangrijkste zaken worden uitgelegd. Wat deze baan extra leuk maakt, is dat je de vrijheid krijgt om zelf mee te denken over oplossingen en jouw communicatie skills enorm kunt verbeteren. Staat dus zeker mooi op jouw CV!
 
Omdat CV ketels het natuurlijk op elk moment van de dag kunnen begeven, kunnen klanten tussen 08.00 en 22.00 uur bellen naar de storingsdienst. Natuurlijk hoef je niet de hele dag te werken of bereikbaar te zijn. Er wordt gewerkt in blokken. Je kiest zelf welke blokken je wilt en kunt werken.
 

Jouw profiel

  • Je bent zorgzaam en anderen helpen, vind je het leukste wat er is.
  • Netjes werken en afspraken nakomen, is voor jou geen probleem.
  • Je bent goed in het praten met mensen; Je hebt een vlotte babbel en bent niet bang om met iemand in gesprek te gaan.
  • Meedenken met de klant en het bedenken van oplossingen zie jij als een toffe uitdaging.
  • Service verlenen kan jij heel goed; Klanten zullen altijd de beste service van jouw ontvangen.  
  • Je hoeft geen ervaring te hebben met het werk op een klantenservice of techniek, maar hoe interessanter je techniek vindt, hoe leuker deze baan is.
  • Hoe druk je het hebt of hoe moeilijk een gesprek ook is, jij houdt je hoofd koel en blijft behulpzaam!


  Overige info

  Dit is zeker geen standaard bijbaan! Je leert hier vaardigheden die je in je studie en later goed kunt gebruiken, zoals goed communiceren, creatief problemen oplossen en werken met verschillende computersystemen. Vooral als je een sociaal en behulpzaam persoon bent, kan dit een leuke uitdagende bijbaan zijn.
   
  Ben jij of ken jij degene die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jorrit.doorman@recruitastudent.nl of bel/app naar 06-22044498.
  Geplaatst op 2019-09-27

  Contactgegevens

   
   
       © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden