Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieDen Haag
NiveauVO
Uren0-0

Inventarisatiemedewerkers gezocht

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van een inventarisering voor winkels door het hele land. De meeste winkels werken met kassasystemen die de voorraad digitaal bijhouden. Helaas worden er in winkels artikelen gestolen, verkeerd geleverd, gaan producten kapot of over de datum. Het kan dan gebeuren dat de voorraad in het systeem niet overeen komt met de voorraad in de winkel. Voor winkels is het daarom belangrijk dat deze voorraad controle een aantal keer per jaar uitgevoerd wordt.

De baan

Samen met andere medewerkers is het de bedoeling dat je de voorraad van een winkel in kaart gaat brengen. Dit hoeft gelukkig niet handmatig; met de handscanners kun je snel en efficënt alle artikelen in jouw zone van de winkel inscannen/ tellen. Op deze manier kan de winkel controleren of de actuele voorraad in de winkel overeen komt met de voorraad in het systeem.

Je ontvangt van tevoren instructies van ons en je volgt een korte online training, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Het klantenbestand van deze opdrachtgever bevat voornamelijk kledingzaken, supermarkten en bouwmarkten door heel Nederland. De werkzaamheden zijn op doordeweekse dagen; overdag of in de avond. 

Je komt in een flexpool met andere inventarisatiemedewerkers en er zullen zich verschillende opdrachten voordoen.

Jouw profiel

  • Je werkt nauwkeurig.
  • Je bent een harde werker, die zich graag inzet om het beste resultaat te behalen.
  • Je bent enthousiast.
  • Je werkt graag samen in teamverband.
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je beschikt over een goede drive


Overige info

- In gevallen dat locaties slecht bereikbaar zijn of als je niet meer thuis kunt komen met openbaar vervoer, kijken we samen naar de mogelijkheden voor alternatief vervoer.
- Wij bieden daarnaast een goed salaris; aan de hand van jouw leeftijd verdien je tussen de €8 en €10 per uur.
- Deze bijbaan is een interessante aanvulling op jouw CV.
- Een ander voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je wilt werken.
Geplaatst op 2019-09-27

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden