Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieUtrecht
NiveauMBO
Uren32-40

Gemotiveerde onderzoekscoördinator

Het bedrijf

Wanneer je beslissingen wilt nemen is het belangrijk dit te doen op basis van betrouwbare onderzoeken. Bij onze klant is de afdeling onderzoek dagelijks bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van verkeer. We voeren verschillende soorten onderzoek uit, van parkeeronderzoeken waarbij ze bijvoorbeeld tellen hoeveel auto’s in een wijk geparkeerd staan tot het uitvoeren van verkeerstellingen door camera’s. Ze kunnen dit niet alleen en zijn afhankelijk van veldwerkers die voor hen deze data helpen binnen te halen. Deze veldwerkers moeten natuurlijk goed worden aangestuurd. Of voor het plaatsen van camera’s voor een verkeerstelling. Verkeerstellingen worden door het hele land uitgevoerd, dus je ziet dan veel van Nederland. Mogelijk een uitdaging met taken die jou op het lijf zijn geschreven.

De baan

Als onderzoekscoördinator ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van verkeersonderzoeken zoals parkeeronderzoeken, enquêteonderzoeken of voor het plaatsen van slimme camera’s. Daarnaast ga je aan de slag met het voorbereiden van de onderzoekswerkzaamheden. Onze klant levert betrouwbare onderzoeken af aan hun opdrachtgevers en daarom willen ze dat je nauwkeurig, proactief en zelfstandig werkt. Soms worden onderzoeken vroeg op de dag of in het weekend uitgevoerd, uiteraard worden gemaakte uren gecompenseerd. Ook is het de bedoeling dat je een groep mensen aanstuurt aan wie jij duidelijk kunt uitleggen wat de werkzaamheden zijn en die je controleert of het werk goed wordt uitgevoerd. Binnen de afdeling onderzoek zijn er mogelijkheden om verder te groeien. Een functie met perspectief! 

De baan is veelzijdig en afwisselend met flexibele werktijden. Het gaat om een fulltime aanstelling van 32 of 40 uur per week. Onze klant hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuk, jong team om in te werken. 
 

Jouw profiel

  • Je beschikt over mbo of hbo werk- en denkniveau;
  • Basis beheersing van het MS Office-pakket (met name Excel);
  • Actieve, enthousiaste werkhouding en nauwkeurig;
  • Bij voorkeur woonachtig centraal in Nederland;
  • In het bezit van rijbewijs B, een eigen auto is een pré, geen must;
  • Zelfstandig, sociaal en communicatief vaardig;
  • Probleemoplossend vermogen, snel kunnen schakelen.


Overige info

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij toe aan iets anders? Vind je het leuk om met cijfers te werken? Om onderzoeksdata binnen te halen? En vind je het leuk om een groep medewerkers aan te sturen? Dan is de functie onderzoekscoördinator echt iets voor jou. Solliciteer direct via deze website. 
Geplaatst op 2019-10-15

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden