Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieTilburg
NiveauHBO
Uren16-40

Bijbaan: Administratief medewerker HR Den Bosch

Het bedrijf

Top Talent Detachering is de specialist in het tewerkstellen van flexibele HR en Payroll experts. Onze klanten, te vinden in alle segmenten van het bedrijfsleven, roepen onze hulp in bij calamiteiten op de HR of Salarisafdeling. Ziekte, de implementatie van nieuwe software, fusies, optimaliseren/harmoniseren van de processen, nieuwe wetgeving. Noem maar op! Wij deinzen nergens voor terug en helpen graag bij deze mooie uitdagingen. Dankzij ons unieke concept doen we dat vele malen beter, met gegarandeerde continuïteit en ook nog eens tegen aantrekkelijke tarieven.

De baan

Voor het label Top Talent Detachering zijn we opzoek naar een assistent payroll consultant. We zijn opzoek naar een jong en ambitieus persoon die in de afrondende fase van zijn/haar HBO studie zit of inmiddels zijn studie heeft afgesloten. 

Wat ga je doen:
Je gaat bestaande klanten ondersteunen op de HR of salarisafdeling. In de eerste instantie begin je voor twee dagen per week, je volgt trainingen en maakt het werk eigen. Vervolgens ga je aan de slag bij verschillende klanten. Gedurende deze periode word je ook gecoacht maar het is wel belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken. Daarnaast is het belangrijk dat je representatief bent, affiniteit met cijfers hebt en bij voorkeur een financiele opleiding volgt. 
 

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO studie (bij voorkeur een financiele opleiding)
  • Je bent zelfstandig
  • Je hebt affiniteit met cijfers
  • Je bent representatief


Overige info

Je start zo snel mogelijk het Praktijkdiploma Loonadministratie. En je gaat direct aan de slag als assistent payroll consultant bij een van onze opdrachtgevers zodat je praktisch ervaring op kan doen. Voor je het weet ben je een ervaren payroll expert.
 
Kom jij ons team versterken? Sollicitieer dan direct. We ontvangen graag je motivatie en CV. 
Geplaatst op 2019-10-29

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden