Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieSchiphol
NiveauMBO
Uren32-40

Goed betaalde Fulltime job op Schiphol

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de grootste onafhankelijke afhandelaren die wereldwijd op meer dan 200 luchthavens is vertegenwoordigd. Bij onze klant werken ruim 600 mensen, waarvan 350 op het vrachtproduct in ons moderne warehouse. Uit heel Europa komen vrachtwagens naar Schiphol. De vracht die zij aanleveren bouwen de medewerkers zo efficiënt mogelijk op pallets. Dat is een vak apart, waar behalve spierkracht en ruimtelijk inzicht vooral een goed gevoel voor veiligheid voor nodig is. Het personeel weet: als je niet slim opbouwt, gaat er minder vracht op het vliegtuig. De vrachtklanten zijn 30 verschillende luchtvaartmaatschappijen, die de opgebouwde vracht door de lucht vervoeren. Onze klant is één van de drie grootste luchtvrachtbedrijven op Schiphol. De loodsen zijn compleet ingericht met de modernste afhandelingsapparatuur. Vanwege het groeiende vrachtaanbod zoeken zij extra versterking.

De baan

Voor onze opdrachtgever op de luchthaven Schiphol zijn we op zoek naar fulltime  medewerkers die in een 5-ploegen systeem willen werken, doordeweeks en in de weekenden. De diensten bestaan uit Dag (07:00 - 15:00 uur), Avond (15:00 - 23:00 uur) en Nacht (23:00 - 07:00 uur) diensten. Hierbij geldt een vast rooster en een vaste vergoeding van 12,53.- per uur (incl toeslagen, ongeacht werktijden). Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn en van onbesproken gedrag i.v.m. antecedentenonderzoek. 
In deze functie draag je zorg voor de uitvoering van de diverse operationele werkzaamheden in de loods met betrekking tot vrachtafhandeling van de export/import. 
Als medewerker ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van onder andere de volgende taken:
Palletbouw en palletafbraak, accepteren en controleren van vracht op vermissingen en/of beschadigingen, het identificeren van speciale vracht (gevaarlijke stoffen, waarde zendingen en pharma);
Lokaliseren en verplaatsen van aangeleverde import/export vracht;
Het uitleveren van gecontroleerde en opgeslagen importvracht aan expediteurs.
Het opleiden van medewerkers neemt de opdrachtgever zeer serieus. Daarom krijgen nieuwe medewerkers een opleiding zodat ze optimaal kunnen functioneren. De opleiding duurt 3 weken. Deze opleiding kan ook in de avonduren gevolgd worden. Je hoeft dan ook geen heftruckcertificaat te hebben. Deze haal je, samen met je Dangerous Good en Medewerkers Luchtvracht certificaten via de opdrachtgever.

Jouw profiel

  • 18 jaar of ouder
  • Fulltime beschikbaar
  • Onbesproken gedrag


Overige info

Ben jij op zoek naar een Fulltime baan, waarbij je met plezier en een leuke sfeer, een mooi salaris verdiend ? Waarbij je ook nog waardevolle trainingen volgt en kosteloos je heftruck certificaat kunt behalen ?

Neem dan snel contact op met ons !
Geplaatst op 2019-11-06

Contactgegevens

 
 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden