Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieLelystad
NiveauMBO
Uren8-40

Projectleider voor inventarisaties

Het bedrijf

Om een goedlopende winkel te hebben, zijn er een aantal dingen nodig; zoals bijvoorbeeld leuke medewerkers, een mooi winkelpand en de juiste voorraad (inventaris). De meeste winkels werken met elektronische kassasystemen die naast geldstromen ook voorraadstromen digitaal bijhouden. Helaas worden er in winkels wel eens artikelen gestolen, verkeerd geleverd of gaan producten kapot of over de datum. Het kan dan gebeuren dat de waarde van de voorraad in het systeem niet meer overeen komt met de actuele voorraad. Voor winkels is het daarom belangrijk dat deze voorraad controle een aantal keer per jaar uitgevoerd wordt. Vooral in grote winkels met enorme aantallen (verschillende) artikelen is dit een belangrijke maar tijdrovende klus. Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van deze inventariseringen voor winkels door het hele land. We zijn daarom vaak op zoek naar nieuwe inventarisatie medewerkers en projectleiders die verschillende projecten van onze opdrachtgever kunnen uitvoeren.

De baan

Lijkt het je leuk om leiding te geven aan een team en kan jij best wel wat verantwoordelijkheid aan? Voor onze opdrachtgever zoeken we gemotiveerde projectleiders die verantwoordelijk zullen zijn voor het zelfstandig uitvoeren van verschillende projecten en het aansturen van inventarisatiemedewerkers.

Wanneer er een nieuwe opdracht binnen komt, zorg je er als projectleider voor dat deze op de juiste manier in het systeem wordt aangemaakt. Iedere inventarisatie medewerker moet vervolgens een persoonlijke inlogcode krijgen, waarmee hij of zij met behulp van een handscanner de inventarisatie kan uitvoeren. Daarnaast houdt je contact met de winkel over het verloop van de inventarisatie en beantwoordt je vragen wanneer de klant deze heeft.

Op de dag van de inventarisatie maak je eerst samen met de werkvoorbereiders de winkel klaar zodat deze zo snel en efficiënt mogelijk geïnventariseerd kan worden. Daarna leg je de inventarisatiemedewerkers uit hoe de handscanner werkt en hoe jullie de inventarisatie gaan aanpakken. Gedurende de dag houdt je nauwlettend het verloop van de inventarisatie in de gaten; worden de tellingen netjes gedaan en loopt alles nog op schema? Natuurlijk zorg je er ook voor dat de klant voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Wanneer de gehele winkel geïnventariseerd is, bespreek je de resultaten van het project en evalueer je de dag met de winkel.
 

Jouw profiel

  • Je bent heel goed in systematisch en doelgericht werken, komt jouw afspraken altijd na en kunt goed met stressvolle situaties omgaan.
  • Het is belangrijk dat je niet bang bent om medewerkers aan te spreken wanneer ze het werk niet helemaal goed aanpakken.
  • Omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor medewerkers en klanten, moet je goed kunnen communiceren, overtuigen en uitleggen.
  • Je hebt een rijbewijs en een auto (projecten zijn namelijk door het hele land en niet altijd goed te bereiken met het OV. Reiskosten (volledig) en –tijd (deels) worden uiteraard vergoed.).
  • Je kunt voor een langere tijd regelmatig projecten uitvoeren.
  • Al ervaring met inventariseren? Dit is zeker een pluspunt.


  Overige info

  Natuurlijk sta je er niet direct alleen voor! De opdrachtgever zorgt ervoor dat je de juiste training en coaching krijgt om een goede projectleider te worden. Op 10 en 17 oktober (19.00-22.00 uur) zijn er verplichte trainingen waarin de basis aan je wordt uitgelegd. Vervolgens gaat er bij de eerste projecten iemand met je mee die je in de winkels helpt het project op de juiste manier uit te voeren. En ook na het afronden van jouw ‘opleiding’ kan je altijd bij de opdrachtgever terecht voor hulp  en begeleiding. 
   
  Geplaatst op 2019-11-08

  Contactgegevens

   
   
       © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden