Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieAmsterdam
NiveauMBO
Uren40-40

logistiek medewerker gezocht op Schiphol (Fulltime)..

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de grootste onafhankelijke afhandelaren die wereldwijd op meer dan 200 luchthavens is vertegenwoordigd. Bij onze klant werken ruim 600 mensen, waarvan 350 op het vrachtproduct in ons moderne warehouse. Uit heel Europa komen vrachtwagens naar Schiphol. De vracht die zij aanleveren bouwen de medewerkers zo efficiënt mogelijk op pallets. Dat is een vak apart, waar behalve spierkracht en ruimtelijk inzicht vooral een goed gevoel voor veiligheid voor nodig is. Het personeel weet: als je niet slim opbouwt, gaat er minder vracht op het vliegtuig. De vrachtklanten zijn 30 verschillende luchtvaartmaatschappijen, die de opgebouwde vracht door de lucht vervoeren. Onze klant is één van de drie grootste luchtvrachtbedrijven op Schiphol. De loodsen zijn compleet ingericht met de modernste afhandelingsapparatuur. Vanwege het groeiende vrachtaanbod zoeken zij extra versterking.

De baan

Voor onze opdrachtgever op de luchthaven Schiphol zijn we op zoek naar fulltime loods medewerkers die in een 5-ploegen systeem willen werken, doordeweeks en in de weekenden. De diensten bestaan uit Dag (07:00 - 15:00 uur), Avond (15:00 - 23:00 uur) en Nacht (23:00 - 07:00 uur) diensten. Hierbij geldt een vast rooster en een vaste onregelmatigheidstoeslag van 25,33%. Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn en van onbesproken gedrag i.v.m. antecedentenonderzoek. 

Het opleiden van medewerkers nemen zij zeer serieus. Nieuwe medewerkers krijgen daarom een opleiding zodat ze optimaal kunnen functioneren. De opleiding duurt 3 weken. Deze opleiding kan ook in de avonduren gevolgd worden. Je hoeft dan ook geen heftruckcertificaat te hebben. Deze haal je, samen met je Dangerous Good en Medewerkers Luchtvracht certificaten via de opdrachtgever.
 

Jouw profiel

  In deze functie draag je zorg voor de uitvoering van de diverse operationele werkzaamheden in de loods met betrekking tot fysieke vrachtafhandeling van de export/import. Dit doe je zodanig dat het laden en lossen, de opslag en opbouw van zendingen optimaal en tijdig verwerkt zijn.
  Als Loods medewerker ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van onder andere de volgende taken:
  • Palletbouw en palletafbraak, accepteren en controleren van vracht op vermissingen en/of beschadigingen, het identificeren van speciale vracht (gevaarlijke stoffen, waarde zendingen en pharma);
  • Lokaliseren en verplaatsen van aangeleverde exportvracht;
  • Lokaliseren van gecontroleerde importvracht, dit met gebruikmaking van heftrucks;
  • Het uitleveren van gecontroleerde en opgeslagen importvracht aan expediteurs.


  Overige info

  Ben jij een aanpakker en kan je goed samenwerken in een team? Heb je een klantvriendelijke houding en kan je zowel in het Nederlands als in het Engels goed communiceren? 
   
  Geplaatst op 2019-12-05

  Contactgegevens

   
   
       © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden