Vakantiekrachten

Bent u op zoek naar  flexibele vakantiekrachten? Recruit a Student kan u hierbij helpen! Een vakantiekracht inhuren is een perfecte oplossing bij uitval van personeel tijdens de vakantieperiode of feestdagen. Door het inhuren van een vakantiekracht kunt u het aantal personeelsleden in de vakantieperiode of op feestdagen op peil houden. Wij staan dagelijks klaar voor verschillende bedrijven die in de vakantieperiodes wel wat extra studenten zouden kunnen gebruiken.

Vakantiekrachten in verschillende branches

Recruit a Student levert vakantiekrachten in verschillende branches. Doordat wij een grote, unieke database hebben, gevuld met potentiele werknemers, hebben wij voor elke branche wel een passende student. Zo zenden wij onder andere studenten uit in de zorg, zakelijke- en financiële dienstverlening, ICT, logistiek, techniek, automotive en logistiek. Het is maar net waar u en uw bedrijf behoefte aan hebben. Doordat wij een goed werving-en-selectieprogramma hebben weten we wat onze studenten kunnen en dat ze kwalitatief goed zijn. Onze vakantiekrachten zijn zeer gemotiveerd, flexibel inzetbaar, ambitieus en intelligent.

Gedreven vakantiekrachten

Veel bedrijven denken dat een vakantiekracht niet even productief is als een vaste werknemer maar dat is zeker niet waar. Een vakantiekracht heeft misschien wat minder ervaring, maar is zeker niet minder productief dan een vaste medewerker. Sterker nog, doordat de laatste jaren de werkeloosheid is gestegen, hebben studenten juist de drang om zich te bewijzen en goed te presteren in het bedrijfsleven. Ze willen zich gaan onderscheiden van hun leeftijdsgenoten en relevante werkervaring op doen. Wij kunnen u de perfecte vakantiekracht leveren. Onze vakantiekrachten willen graag relevante werkervaring op doen naast hun studie en daarom proberen wij onze studenten te plaatsen bij bedrijven die zich bevinden in de branche waarin de interesse ligt van de student. Een vakantiekracht kan zich op deze manier doorontwikkelen naast zijn of haar studie en misschien wordt een vakantiekracht wel een toekomstig medewerker binnen uw bedrijf. Recruit a Student haalt voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Vind nu een vakantiekracht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer informatie over het inhuren van uw talenten voor uw organisatie?

Vrijblijvend informatie aanvragen

Recruit a Student

Wanneer u een onderneming bestuurt waarvoor u in de vakantiemaanden extra krachten nodig heeft, is het belangrijk dat u dit ver van te voren plant. Op deze manier voorkomt u dat u  personeelsleden te kort heeft in bijvoorbeeld de zomerperiode. Recruit a Student kan snel studenten leveren voor flexibele tijden en dagen. Onze studenten zijn allemaal hbo of universitair opgeleid en hebben verstand van zaken. Doordat wij in de afgelopen 10 jaar een grote database hebben opgebouwd met studenten die allemaal kwalitatief goed zijn kunnen wij garanderen dat we studenten leveren met een goede werkmentaliteit.

Onze studenten zijn allemaal HBO of Universitair opgeleid en hebben verstand van zaken. Ze willen graag relevante werkervaring op doen bij bedrijven om zich zo te kunnen doorontwikkelen in het gebied wat hen interesseert. Wij leveren dan ook werkstudenten in veel verschillende branches. In wat voor branche uw bedrijf zich bevindt maakt dus niks uit! Wij hebben voor u een vakantiekracht klaar staan!

Het is ook belangrijk voor u om te weten wat de kosten zijn van extra vakantiekrachten inhuren. Recruit a Student levert door heel Nederland gemotiveerde, hard werkende vakantiekrachten. Daarnaast komt u in contact met nieuwe potentiele werknemers. De kosten van de vakantiekrachten van Recruit a Student zijn anders  per opdracht. Wanneer u goed voorbereid aan de zomer wilt beginnen met de beste vakantiekrachten kunt u het beste direct een offerte aanvragen. Na uw vraag goed te hebben bekeken, biedt Recruit a Student een oplossing op maat. Wanneer u nog vragen heeft of graag een persoonlijke afspraak maakt, kunt u altijd het bel me terug formulier invullen. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een persoonlijk afspraak te maken.

De voordelen:

check Lid van de NBBU
check NEN gecertificeerd
check Flexibel
check Persoonlijke oplossingen
check Hoog opgeleid personeel