Vakantiewerk

VAKANTIEWERK

Heb jij een lange vakantie en geen zin om de hele dag thuis te zitten? Of heb je een korte vakantie, maar zin om geld te verdienen en om leuke collega’s te ontmoeten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Recruit a Student heeft veel keuze uit verschillende soorten vakantiewerk. Je hoeft je alleen maar aan te melden en dan kunnen wij je helpen met het zoeken naar een baan. Recruit a Student heeft leuke vacatures openstaan in verschillende branches. Zoek jij een baan in de zorg, ICT, logistiek, automotive, zakelijke- of financiële dienstverlening? Wij hebben altijd wel een vacature openstaan die bij jou past en waar jij geïnteresseerd in bent.

Wil jij geen vaste werkdagen maar alleen werken wanneer jij vakantie hebt of vrij bent? Bij ons kun je zelf jouw uren en werkdagen bepalen. Wij bieden leuk, flexibel vakantiewerk aan. Ben jij een hbo of wo gemotiveerde, flexibele, hardwerkende student die niet bang is om iets nieuws te doen en te leren? Schrijf je dan gratis in en wij gaan een leuke baan voor je vinden!

Vakantiewerk dat bij jou past

Wat wij jou aanbieden is vakantiewerk op maat. Recruit a Student is namelijk in verschillende branches actief. Dit betekent dat we in veel gevallen kunnen bieden wat jij zoekt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiebaan waar je relevante werkervaring kan opdoen met betrekking tot je studie? Dan kunnen wij jou in de meeste gevallen een baan aanbieden die jij naast jouw studie kan doen en waarin jij je verder kan ontwikkelen. Wanneer je geen studie volgt, kun je natuurlijk ook op zoek zijn naar een baan. Vaak is het dan wat minder belangrijk waar je uiteindelijk gaat werken, maar je kan natuurlijk wel de ene baan boven de andere baan prefereren. Geef aan wat jij leuk vindt en waar je graag zou willen werken en wij kunnen je helpen! We kunnen je garanderen dat we iets hebben waar jij je thuis voelt. Wij bieden jou een kans op een leuke baan die bij je past! Laat deze kans niet aan je voorbij glippen. Bekijk onze vacatures of schrijf je gratis in. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd het bel me terug formulier invullen op onze website. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan gratis in!

Gratis inschrijven

Recruit a Student

Het uitzendbureau Recruit a Student bestaat sinds 1999. Recruit a Student helpt studenten aan een bijbaan. Dit doen ze door op een secure manier studenten te werven en te selecteren. Het team zorgt voor een goed bedrijf dat past bij de juiste student. Hiervoor kijken ze naar hoe jij bent. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Waar liggen jouw specialiteiten? Wanneer zij deze informatie van jou hebben, kunnen zij op zoek gaan naar een bedrijf dat bij je past! Weet je nog niet wat je leuk lijkt? Recruit a Student kan je altijd aan een baan helpen. Er zijn veel verschillende vacatures in verschillende branches. Er staan veel verschillende vacatures open. Zo staan er bijvoorbeeld vacatures open in de ICT, zorg, automotive, techniek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Er zit dus altijd een leuke baan voor jou bij. Bij inschrijving kom je terecht in onze database. Als wij een baan hebben gevonden waarvan we denken dat deze bij jou past dan nemen wij contact met je op. Wil je graag werkervaring opdoen in een branche waar jij je in kan vinden? Schrijf je dan nu in!

De voordelen:

check FLEXIBELE WERKTIJDEN
check RELEVANTE WERKERVARING
check BEDRIJVEN LEREN KENNEN
check AFWISSELEND WERK
check VEEL VACATURES OP ÉÉN PLAATS