Vakantiewerk

Heb jij vakantie en geen zin om de hele dag thuis te zitten of zin om geld te verdienen en leuke collega’s te ontmoeten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Recruit a Student heeft veel verschillende soorten vakantiewerk. Naast vakantiewerk heeft Recruit a Student veel leuke vacatures openstaan in verschillende branches. Zoek jij een baan in de zorg, ICT, logistiek, automotive, zakelijke- of financiële dienstverlening? Wij hebben altijd wel een vacature openstaan die bij jou past en waar jij geïnteresseerd in bent.

Wil jij geen vaste werkdagen maar alleen werken wanneer jij vakantie hebt of vrij bent? Bij ons kun je zelf jouw uren en werkdagen bepalen. Wij bieden leuk, flexibel vakantiewerk aan. Ben jij een hbo of wo gemotiveerde, flexibele, hardwerkende student die niet bang is om iets nieuws te doen en te leren? Schrijf je dan gratis in en wij gaan een leuke baan voor je vinden!

Vakantiewerk dat bij jou past

Wat wij jou aanbieden is vakantiewerk op maat. Recruit a Student is in verschillende branches actief. Dit betekent dat we in veel gevallen jou een baan kunnen aanbieden gerelateerd is aan jouw studie. Wanneer je geen studie volgt, kun je natuurlijk ook op zoek zijn naar een baan. Vaak is het dan wat minder belangrijk waar je uiteindelijk gaat werken, maar je kan natuurlijk wel de ene baan boven de andere baan prefereren. Geef aan wat jij leuk vindt en waar je graag zou willen werken en wij kunnen je helpen! We kunnen je garanderen dat we iets hebben waar jij je thuis voelt. Wij bieden jou een kans op een leuke baan die bij je past! Laat deze kans niet aan je voorbij glippen en bekijk snel onze vacatures of schrijf je gratis in. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd het bel me terug formulier invullen op onze website. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

De voordelen

check Relevante werkervaring
check Flexibele werktijden
check Bedrijven leren kennen
check Afwisselend werk
check Veel vacatures op een plaats

Op zoek naar een leuk bijbaantje?

Bekijk vacatures

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.