Join The Club

Recruit a Student is vrijwel continu op zoek naar nieuwe mensen. Mocht er toevallig geen open vacature zijn, kom dan snel nog een keer kijken!

Commerciële intercedent WTC Schiphol

Ben jij enthousiast, pro actief en secuur? Vind jij het leuk om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever en ben jij daarnaast accuraat en secuur?  Voor ons kantoor in Amsterdam (Schiphol) zoeken wij per direct een enthousiaste accountmanager.

Het betreft een fulltime functie à 40 uur per week (32 uur bespreekbaar). Het werk wordt gekenmerkt door een enorme afwisseling; je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor uitbreiding van het klantenbestand, het maken van planningen voor onze opdrachtgevers, de wekelijkse verloning en je bent de oren en ogen voor de organisatie in het vestigingsgebied. Je bent goed in staat om zorgvuldig de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever…meer info 

Stagiaire

Recruit a Student is voor al haar vestigingen altijd op zoek naar stagiaires die binnen onze bedrijfscultuur passen: opgewekt, flexibel, doortastend en natuurlijk in het bezit van uitstekende contactuele eigenschappen.

Wij hebben zowel meeloop- als afstudeerstages voor bedrijfseconomische richtingen, HRM personeel & organisatie en commerciële richtingen. Wat je hier voor terug krijgt? Naast een prima stagevergoeding, is werken bij Recruit a Student tevens een onvergetelijke en leerzame ervaring!

Heb je interesse? mail ons op: info@recruitastudent.nl met je cv en je motivatie brief.

Franchise ondernemer

Recruit a Student hanteert een soft-franchisesysteem. Dat wilt zeggen dat het raamwerk rond arbeidsbemiddeling vast staat, maar dat de invulling van opdrachten en selectie van kandidaten volgens inzicht van de ondernemers plaatsvindt. Iedere regio heeft zijn eigen specifieke kansen en manier van aanpak.

Om in aanmerking te komen voor franchise ondernemer moet je een ondernemersmentaliteit bezitten: de wil om je eigen winkel te runnen. Natuurlijk heb je een sterke band met studenten en het bedrijfsleven in je gebied, minimaal drie jaar uitzendervaring waarbij je zelfstandig opdrachtgevers benaderd hebt en wellicht het allerbelangrijkste: je bent altijd al een ondernemer geweest.

Wil jij werken bij Recruit a Student als Franchise ondernemer? Word jij onze collega? Neem dan contact op met Jaap Dietz met je cv en een motivatie brief.