Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, strak uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Inhuren Werkstudent Amsterdam

Bent u op zoek naar een werkstudent in Amsterdam? Recruit a Student is gespecialiseerd in het vinden van professionele en gedreven studenten die binnen uw team passen. Onze studentenpool bestaat uit getalenteerde studenten die op zoek zijn naar een bijbaan die aansluit op hun studie. Dus zoekt u een leergierige en gemotiveerde student dan is Recruit a Student het uitzendbureau voor u!

De perfecte werkstudent

Wij werken voornamelijk met studenten die een hbo of universitaire opleiding volgen, omdat deze studenten in de meeste gevallen dingen sneller oppikken en sneller mee kunnen draaien in uw team. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat een student zich op zijn gemak voelt binnen uw team. Om deze reden houden wij altijd kennismakingsgesprekken met elke student om te kijken of hun persoonlijkheid zou passen binnen uw team. Onze mening is namelijk dat een gelukkige student veel effectiever en harder werkt dan een ongelukkige student.

Hoe werkt Recruit a Student Amsterdam?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een werkstudent kunt u het offerteformulier invullen. Na een grondige inventarisering van uw vraag zal Recruit a Student een zo goed mogelijk advies geven. Zijn er nog dingen onduidelijk of heeft u nog meer vragen, dan kunt u altijd het bel me terug formulier invullen of direct contact met ons opnemen!

DE VOORDELEN

Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Aanvragen doen
  • Recruit a Student - topbanen voor studenten Uren accorderen


Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden