Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?


  Onze blogs

   

Stijgend personeelstekort Stijgend personeelstekort
Kampt u met een personeelstekort? Dan bent u niet alleen. Uit cijfers van het CBS blijkt dat sinds 2018 ongeveer een kwart van de bedrijven in Nederland belemmering ondervindt bij het uitoefenen van de werkzaamheden door een tekort aan personeel.
Waarom een uitzendbureau inschakelen? Waarom een uitzendbureau inschakelen?
Als ondernemer bent u altijd op zoek naar het beste personeel. Het vinden van het beste personeel kost echter tijd en geld. Een uitzendbureau neemt u dit graag uit handen. U leest hier waarom een uitzendbureau inschakelen de ideale oplossing is om snel geschikte kandidaten te vinden.
Dit moeten ondernemers weten over Prinsjesdag 2019 Dit moeten ondernemers weten over Prinsjesdag 2019
De regering heeft op de derde dinsdag van september, Prinsjesdag, haar regeringsplannen voor 2020 bekend gemaakt. Wat zijn de belangrijkste zaken uit de Troonrede en de Miljoenennota? En wat verandert er hierdoor voor ondernemers?
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Generatie Y op de werkvloer Generatie Y op de werkvloer
Flexmarkt heeft recent onderzoek gedaan naar wat de motieven zijn van generatie Y om te werken. Wat vinden zij belangrijk binnen hun (bij)baan en wat zijn hun behoeften? En nog belangrijker: hoe speel je hier als organisatie op in? Je leest er alles over in deze blog.
Hoe houdt u uw onderneming creatief? Hoe houdt u uw onderneming creatief?
Creativiteit binnen een onderneming is erg belangrijk. Maar hoe kun je er voor zorgen dat u en uw personeel creatief blijft? In deze blog leggen we het uit!
Wat werknemers werkelijk willen Wat werknemers werkelijk willen
Wanneer u ondernemer bent en personeel in dienst heeft is het belangrijk om te weten wat werknemers echt graag van hun baan willen en verwachten. Ontevreden personeel, wat komt en gaat, kost namelijk een hoop geld. Het tevreden houden van personeel is daarom erg belangrijk.
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Voordelen van jobhoppers binnen uw bedrijf Voordelen van jobhoppers binnen uw bedrijf
De term 'jobhoppers' heeft vaak een negatieve lading, zo word al snel gedacht dat een jobhopper vaak geen inzet toont en weinig ervaring heeft. Niks is minder waar, wij leggen u dit graag uit.
De wereld van morgen De wereld van morgen
Er verandert tegenwoordig heel veel in de wereld, met name de technologie maakt hele grote sprongen. Dit kan ook van invloed zijn op uw onderneming. In deze blog vertellen wij u graag iets meer over deze ontwikkelingen.
Ondernemen, waarom? Ondernemen, waarom?
Vrijwel iedereen weet dat je als ondernemer veel vrijheid hebt maar ook veel risico loopt. Maar wat zijn nou de voornaamste redenen om te gaan ondernemen? U leest het in deze blog.
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Online student: hoe start je met online marketing? Online student: hoe start je met online marketing?
Je hebt een bedrijf en een website, maar hoe begin je met online marketing? Waar investeer je je tijd en geld in? Je leest het in deze blog.
DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden