Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Arnhem

Bent u voor uw onderneming opzoek naar een barman in Arnhem? Bij Recruit a Student uitzendbureau Arnhem bent u op het juiste adres. Als uitzendbureau zijn wij altijd hard bezig om ondernemingen met studenten te koppelen. Wij proberen altijd studenten voor ondernemingen te vinden die leergierig zijn en gemotiveerd zijn. Wij zorgen er voor dat de studenten die bij u komen werken ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in het soort werk wat ze uitvoeren, dit doen we door studie gerelateerd werk aan de student te koppelen. Dit is niet alleen fijn voor de studenten maar ook voor u, op deze manier hebben de studenten vaak al basiskennis en kunnen ze sneller aan de slag zonder al te veel problemen.

Een groot voordeel van Recruit a Student is dat wij u ten alle tijden flexibiliteit garanderen. Wij kunnen voor u een studentenpool bouwen. U kunt hierdoor makkelijk in drukke weken meteen extra studenten aanvragen. Wanneer er rustige weken aankomen dan kunt u dit weer verminderen. Dit kan heel handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een lang lopende opdracht heeft staan.

U kunt bij ons ook terecht voor losse klussen. U kunt hiervoor vanuit onze algemene studentenpool extra studenten aanvragen, dit kan nog tot voor de dag van de opdracht. Wanneer u studenten aanneemt betaalt u hen alleen voor de uren die de studenten daadwerkelijk werken. Op deze manier komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Wilt u graag een barman inhuren in Arnhem? Dan kunt u een offerte aanvragen en wij gaan direct voor u aan de slag. U kunt ook contact met ons opnemen en dan nemen wij meteen de mogelijkheden met u door.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden