Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Flevoland

Heeft uw horecaonderneming een leuke barman nodig? Recruit a Student helpt u graag bij het vinden van een geschikte barman. Onze database is gevuld met enthousiaste studenten die graag voor u aan de slag gaan als barman in Flevoland.

Zoekt u naast een leuke barman ook nog ander personeel zoals bediening, keukenpersoneel of afwassers? Ook dan heeft Recruit a Student de oplossing voor u. U kunt al onze studenten flexibel inzetten en uw uitvraag per week bijstellen. Is door periodieke drukte zelfs een week vooruit kijken lastig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een studentenpool samen te stellen. Wij selecteren dan een groep studenten die flexibel ingezet kunnen worden en die tot het laatste moment nog extra ingezet kunnen worden.

Heeft u interesse in het inhuren van een barman in Flevoland? Vraag dan snel een offerte aan! Wilt u liever een kennismaking plannen of telefonisch de aanvraag bespreken? Neem dan contact op met onze vestiging in Flevoland.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden