Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een barman in Rotterdam? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u hierbij helpen. Al de studenten in onze database beschikken over unieke talenten en zijn erg gemotiveerd. Zij kunnen niet wachten om relevante werkervaring op te doen bij uw onderneming.

Wanneer u kiest voor het inhuren van een barman in Rotterdam via Recruit a Student, weet u zeker dat er studenten voor u gaan werken die een servicegerichte en gastvrije houding hebben. Veel van de studenten die als barman in Rotterdam willen werken volgen een horeca gerelateerde studie. Dit betekent dat zij al over de basis kennis beschikken en weten wat het werken in de horeca inhoudt.

Niet alleen bieden wij u leergierige studenten, wij bieden u ook veel flexibiliteit. Dit is erg handig wanneer u te maken heeft met wisselende drukte. Het ene moment is er veel drukte in uw horecazaak of zijn er veel feesten en komt u handen te kort. Terwijl het andere moment het een stuk rustiger is en u te maken heeft met overbezetting. Dankzij Recruit a Student heeft u hier geen last van. Flexibel op- en afschalen is geen enkel probleem!

Wilt u graag een barman inhuren in Rotterdam via Recruit a Student? U kunt heel gemakkelijk online een offerte opvragen of contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor het inhuren van een barman in Rotterdam.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden