Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Tilburg

Wilt u graag een barman inhuren in Tilburg? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat er studenten snel voor u aan de slag kunnen gaan die affiniteit/ervaring hebben in de horeca. Het inhuren van een barman in Tilburg is via Recruit a Student zo geregeld en erg voordelig.

De studenten die via Recruit a Student werken willen graag relevante werkervaring op doen. Vaak volgen zij een horeca gerelateerde studie en willen zij graag al tijdens hun studie relevante werkervaring op doen binnen de horeca. Dit zorgt ervoor dat wij u kunnen garanderen dat onze studenten die voor u als barman in Tilburg gaan werken zeer gemotiveerd zijn.

Flexibiliteit is bij Recruit a Student een prioriteit. Niet alleen voor onze studenten maar ook zeker voor onze opdrachtgevers. U kunt bijvoorbeeld tot een dag voor uw aanvraag nog extra personeel aanvragen. Op- en afschalen is bij Recruit a Student geen enkel probleem!

Heeft interesse in het inhuren van een barman in Tilburg via Recruit a Student? Of bent u op zoek naar ander horecapersoneel in de omgeving van Tilburg? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden