Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Utrecht

Zoekt u naar mogelijkheden om een barman in te huren in Utrecht? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Utrecht aan het juiste adres. Onze database is gevuld met hardwerkende en gemotiveerde studenten die in de startblokken staan om voor u als barman in Utrecht aan de slag te gaan.

De studenten die graag als barman in Utrecht willen werken volgen vaak een horeca gerelateerde opleiding. Dit zorgt ervoor dat zij over basis kennis beschikken en zeer gemotiveerd zijn om horeca ervaring op te doen. De studenten die voor Recruit a Student werken zijn getalenteerd, gastvrij en hebben een klantgerichte houding. Ideaal dus voor een barman of ander horecapersoneel.

Bij Recruit a Student Utrecht vinden wij flexibiliteit erg belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag voor de opdracht nog extra studenten aanvragen. Ook kunt u eenvoudig weer afschalen. Hierdoor voorkomt u een personeelstekort of juist een personeelsoverschot. Wanneer u extra handjes nodig hebt is dit zo voor u geregeld.

Wilt u een barman inhuren in Utrecht via Recruit a Student? Vraag dan gerust een offerte aan voor het inhuren van een barman of neem contact op met Recruit a Student Utrecht. Wij helpen u graag met het vinden van geschikt personeel.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden