Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Barman inhuren Zwolle

Bent u op zoek naar een barman in de omgeving Zwolle? Recruit a Student Zwolle kan u hiermee helpen. Wij zorgen ervoor dat hardwerkende en gemotiveerde studenten voor u aan de slag gaan als barman in Zwolle. Onze studenten willen graag hard werken en kunnen niet wachten om werkervaring op te doen bij uw onderneming.

Onze studenten zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan als barman. Dit komt omdat zij graag relevante werkervaring op willen doen tijdens hun studie. Tevens zorgt dit ervoor dat de studenten die voor u werken al beschikken over theoretische basis kennis.

Recruit a Student biedt studenten en opdrachtgevers altijd flexibiliteit. Wanneer u een langlopende opdracht heeft kunnen wij voor u een studentenpool opzetten. Dankzij deze studentenpool kunt u zelf bepalen hoeveel studenten voor u aan de slag gaan. Wanneer het druk is kunt u extra veel studenten inzetten en wanneer het rustiger is kunt u dit eenvoudig afschalen.

Heeft u interesse in het inhuren van een barman in Zwolle? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zo kunnen wij gelijk met u doornemen wat de mogelijkheden zijn.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden