Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Beurs student inhuren Friesland

Bent u op zoek naar een uitzendbureau die u kan helpen met een beurs student in Friesland inhuren? Dan is Recruit a Student hét uitzendbureau voor u! Onze studenten zijn jong en enthousiast, maar ook professioneel en daadkrachtig. Kortom de perfecte combinatie om uw onderneming te vertegenwoordigen op een beurs.

Of u nu sales studenten zoekt om uw product te promoten of verkopen, horeca toppers om in uw catering stand te werken of gewoon een paar extra handjes om uw stand op en af te bouwen. De beurs studenten van Recruit a Student kunnen u met alle beurs werkzaamheden helpen.

Onze studenten zijn ook nog eens volledig flexibel in te zetten. U geeft bij uw aanvraag een indicatie van de werktijden waarbij u de studenten nodig hebt. Echter werken de studenten altijd tot wanneer u ze nodig heeft en betaalt u alleen de gewerkte uren. Geen verrassingen achteraf dus!

Klink het inhuren van beurs studenten bij Recruit a Student voor uw beurs in Friesland als de perfecte oplossing voor u? Wilt u meer weten over kosten en uw opties? Vraag dan een offerte aan! Wilt u liever een van onze accountmanagers persoonlijk spreken? Neem dan contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over een beurs student inhuren in Friesland.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden