Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Beurs student inhuren Rotterdam

Zoekt u naar flexibele beurs studenten in Rotterdam? Dan stellen wij u graag voor aan de beurs studenten van Recruit a Student. Onze database is gevuld met talentvolle studenten die graag voor u aan de slag willen gaan. Zij kunnen u helpen bij verschillende werkzaamheden op een beurs zoals sales, horeca of promotie. Tevens kunnen de studenten u ook helpen met het op- en afbouwen van uw stand.

Ook garanderen wij u maximale flexibiliteit in het uitvragen van studenten. Geen startarief en vaste lasten bij ons betaald u pas wanneer u studenten uitvraagt en alleen voor de uren die zij werken. Ideaal voor beurzen omdat u vooraf vaak niet weet hoe laat de beurs echt klaar is en hoe druk het gaat worden. Is een student eerder klaar betaald u tot hij klaar is en andersom als een evenement uitloopt blijft eens student werken tot het werk klaar is.

Heeft u interesse om een beurs student in te huren voor uw beurs? Vraag dan een offerte aan en wij doen u een aanbod met al uw opties. Ontmoet u liever onze accountmanagers voor een kennismakingsgesprek om uw opties te bespreken. Neem dan contact op met onze vestiging in Rotterdam!

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden