Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Callcenter personeel inhuren Apeldoorn

Wil het maar niet lukken om geschikt callcenter personeel te vinden in Apeldoorn? Dan helpt studenten uitzendbureau Recruit a Student Apeldoorn u daar graag bij. Onze grote database is gevuld met studenten die beschikken over commercieel talent wat zij graag bij u in de praktijk willen brengen. Dankzij Recruit a Student heeft u het talent van morgen vandaag al in huis.

De studenten die in een callcenter in Apeldoorn willen werken beschikken over goede communicatieve vaardigheden en hebben een goede telefoonstem. Verder studeren zij vaak in een commerciële richting. Dit zorgt ervoor dat de studenten snel ingewerkt zijn en extra gemotiveerd aan de slag gaan. Zij kunnen verschillende callcenter werkzaamheden voor u uitvoeren zoals B2B, B2C, klantenservice of telefonische verkoop.

Wilt u meer weten over callcenter personeel inhuren in Apeldoorn via Recruit a Student? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van callcenter personeel inhuren in Apeldoorn. Tevens kunt u ook digitaal een offerte aanvragen.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden