Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Callcenter personeel inhuren Breda

Bent u op zoek naar goed callcenter personeel in Breda? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij. Met een grote database vol met commercieel getalenteerde studenten bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres wanneer u callcenter personeel wilt inhuren in Breda.

De studenten van Recruit a Student die graag in een callcenter willen werken volgen vaak een commerciële studie. Tijdens hun studie willen zij werkervaring op doen om zo te ontdekken wat hun talenten zijn. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij enkel kandidaten aan u voorstellen die hard willen werken, een commerciële instelling hebben en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Tevens kunnen zij voor u diverse callcenter werkzaamheden uitvoeren zoals koude acquisitie, telefonische verkoop of klantenservice. 

Verder staat bij Recruit a Student flexibiliteit centraal wanneer u kiest voor callcenter personeel inhuren in Breda. Niet alleen zijn wij flexibel voor onze studenten maar zeker ook voor u! Zo kunt eenvoudig op- en afschalen en zit u nergens aan vast. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel extra studenten in kunt zetten bij onverwachtse drukte of bij bijvoorbeeld ziekte.

Heeft u interesse in het inhuren van callcenter personeel in Breda? Neem dan vrijblijvend contact op met Recruit a Student Breda of vraag eenvoudig online een offerte aan. Dankzij Recruit a Student heeft u het talent van morgen vandaag al in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden