Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Callcenter personeel inhuren Eindhoven

Wilt u graag callcenter personeel inhuren in Eindhoven? Dan bent u bij Recruit a Student aan het juiste adres. Al jaren lang maken wij de perfecte match tussen studenten en opdrachtgevers. Dankzij onze grote database gevuld met commerciële toppers kunnen wij snel voor u geschikt callcenter personeel in Eindhoven regelen.   

Bij Recruit a Student staat flexibiliteit centraal. Niet alleen voor onze studenten maar ook zeker voor u! Dankzij onze flexibiliteit kunt u eenvoudig op- en afschalen. Wanneer u snel wat extra hulp kunt gebruiken kunt u eenvoudig online een aanvraag doen. Zo voorkomt u over- en onderbezetting.

Wanneer u kiest voor callcenter personeel inhuren in Eindhoven via Recruit a Student weet u dat het talent van morgen vandaag al in huis haalt. Veel van onze studenten volgen een commerciële studie, hebben een commerciële instelling en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Een echt waardevolle toevoeging dus! 

Heeft u interesse in het inhuren van callcenter personeel in Eindhoven via Recruit a Student? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over onze diensten. Ook kunt u digitaal eenvoudig een offerte aanvragen zodat u direct weet waar u aan toe bent! Recruit a Student Eindhoven helpt u graag met het inhuren van geschikt callcenter personeel.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden