Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Callcenter personeel inhuren Utrecht

Zoekt u voor uw callcenter commercieel personeel? Kies dan voor het inhuren van callcenter personeel in Utrecht via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Wij beschikken over een grote database, gevuld met potentiele toppers, die graag voor u op flexibele basis aan de slag gaan. 

De studenten die als bijbaan in een callcenter willen werken volgen vaak een commerciële studie en willen hun commerciële kwaliteiten verder ontwikkelen in het werkveld. Dit zorgt ervoor dat wij enkel zeer gemotiveerde studenten aan u voorstellen met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zo zorgen wij voor de perfecte match tussen u en geschikte kandidaten.
Recruit a Student vindt flexibiliteit erg belangrijk wanneer u kiest voor het inhuren van callcenter personeel in Utrecht. Niet alleen bieden wij de studenten flexibiliteit, dit bieden wij ook aan u. Zo kunt u ten allen tijden extra personeel aanvragen. Hierdoor kunt u eenvoudig op- en afschalen en heeft u niet meer te maken met over- of onderbezetting. 

Heeft u interesse in het inhuren van callcenter personeel in Utrecht via Recruit a Student? U kunt altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u callcenter personeel inhuurt via Recruit a Student heeft u het talent van morgen vandaag al in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden