Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Callcenter personeel inhuren Zwolle

Bent u op zoek naar gemotiveerde studenten die in uw callcenter willen werken? Dan bent u bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Zwolle aan het juiste adres. Al tientallen jaren helpen wij callcenters bij het vinden van commerciële medewerkers. Dankzij onze goedgevulde database kunnen wij voor u snel geschikt callcenter personeel in Zwolle leveren. 

Veel van de studenten die graag in een callcenter willen werken volgen een commerciële studie en willen graag relevante werkervaring op doen. Zo kunnen zij hun theoretische kennis al tijdens hun studie in praktijk brengen. Recruit a Student staat dan ook voor flexibiliteit. Onze werkstudenten kunnen verschillende callcenter werkzaamheden voor u uitvoeren zoals B2B of B2C contact, klantenservice, verkoop of koude acquisitie. Tevens kunt u door onze flexibiliteit eenvoudig op- en afschalen wanneer dit nodig is. Zo heeft u nooit last van een personeel tekort of overschot.

Het inhuren van callcenter personeel in Zwolle kan dus eenvoudig en snel via Recruit a Student. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over callcenter personeel inhuren in Zwolle. Dankzij Recruit a Student heeft u het talent van morgen vandaag al in huis.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden