Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Catering personeel inhuren Breda

Kunt u wel wat extra hulp in de catering gebruiken in Breda? Kies dan voor catering personeel inhuren Breda via studenten uitzendbureau Recruit a Student Breda. Wij beschikken over een grote database gevuld met studenten met horeca ervaring. Deze studenten staan voor u klaar om aan de slag te gaan als catering personeel. Omdat zij al beschikken over de juiste ervaring en gemotiveerd zijn om hard te werken zorgen zij er voor dat uw cateringklus gegarandeerd een succes wordt!

Als u voor Recruit a Student Breda kiest, kiest u voor flexibiliteit. Deze flexibiliteit bieden wij aan onze studenten maar ook zeker aan bedrijven. Als onderneming kunt u bij Recruit a Student een studentenpool laten bouwen. Met zo’n studentenpool kunt u heel flexibel extra catering personeel aanvragen. Maar wanneer het juist wat rustiger is kunt ook eenvoudig weer afschalen. U heeft geen last meer over- of onderbezetting wanneer u kiest voor catering personeel inhuren in Breda via Recruit a Student.

Niet alleen kunt u catering personeel inhuren in Breda via Recruit a Student, ook wanneer u ander horecapersoneel nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn. Of u nou personeel nodig heeft voor achter de bar, in de keuken of in de spoelkeuken, wij kunnen dit personeel snel voor u leveren.

Wilt u graag catering personeel inhuren Breda via Recruit a Student? Of bent u op zoek naar ander horecapersoneel? Vraag dan via onze site vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheid om catering personeel in te huren in Breda.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden