Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Catering personeel inhuren Tilburg

Heeft u extra catering personeel nog voor een catering klus in Tilburg? Dan bent u hier aan het juiste adres! Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een grote pool van studenten die u kunt inhuren als catering personeel in Tilburg. Onze studenten zijn gemotiveerd en willen graag hard werken. Dankzij Recruit a Student heeft u het talent van morgen vandaag al in huis. 

Onze studenten zijn niet alleen als catering personeel in te zetten, zij kunnen ook andere horeca werkzaamheden voor u uitvoeren. Ook voor flexibele diensten in bijvoorbeeld uw restaurant bent u voor de beste bedieningsmedewerkers, keukenpersoneel en spoelkeuken medewerkers bij Recruit a Student aan het juiste adres. Alle aanvragen bij Recruit a Student zijn volledig vrijblijvend en flexibel. U geeft aan hoeveel personeel u waar nodig heeft en Recruit a Student zorgt dat de beste kandidaten voor u klaar staan. 

Heeft u interesse in catering personeel inhuren in Tilburg? Vraag dan vrijblijvend online een offerte aan. Wilt u graag nog wat meer weten over catering personeel inhuren in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden