Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Catering personeel inhuren Zwolle

Bent u gevestigd in de omgeving van Zwolle en bent u op zoek naar hardwerkend, representatief en flexibel catering personeel? Dan heeft Recruit a Student de perfecte kandidaten voor u. Onze studenten zijn een gevarieerde groep afkomstig uit verschillende horecaondernemingen. Wat betekent dat wij voor iedere catering klus de perfecte kandidaten kunnen leveren om uw opdracht tot een succes te maken.

Studenten inhuren via Recruit a Student is volledig vrijblijvend en flexibel. U zit nergens aan vast en geeft ons wekelijks door waar, wanneer en hoeveel studenten u nodig heeft. Dankzij onze flexibiliteit kunt u eenvoudig op- en afschalen. De studenten van Recruit a Student staan altijd voor u klaar en er wordt snel geschakeld.

Heeft u interesse in catering personeel inhuren in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden