Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.


Wat wilt u doen?

Communicatie student inhuren Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een communicatie student inhuren in Amsterdam? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u snel en voordelig helpen met een communicatie student inhuren Amsterdam. De communicatie studenten in onze database zijn intelligent en gemotiveerd. Zij volgen vaak een studie in de richting communicatie en kunnen niet wachten om relevante werkervaring op te doen. Wanneer u kiest voor een communicatie student inhuren Amsterdam via Recruit a Student haalt u het talent van morgen vandaag al in huis.

​Flexibiliteit

U kunt onze gemotiveerde communicatie studenten inplannen precies zoals u wenst. U kunt tot de dag voor uw aanvraag nog extra communicatie studenten inhuren. Zo heeft u nooit meer te maken met een personeelstekort. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor de uren die de communicatie student daadwerkelijk voor u gewerkt heeft. Geen verrassingen achteraf dus!

​Meer informatie?

Wilt u graag een communicatie student inhuren Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij zullen uw aanvraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Ook kunt u contact opnemen met Recruit a Student Amsterdam, wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden met betrekking tot een communicatie student inhuren Amsterdam.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Recruit a Student? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 
Recruit a Student Poolmanager

Voor de personeelsplanningen maken wij gebruik van Poolmanager. Poolmanager is te gebruiken met een website of de app. Met Poolmanager kunt u als werkgever eenvoudig de personeelsplanning bekijken, de tijdsregistratie uitvoeren en aanvragen doen. Hierdoor heeft u altijd een overzicht van wie er bij u komt werken en is het aanvragen van extra personeel zo gebeurd.

  • Recruit a student foto Personeelsplanning bekijken
  • Recruit a student foto Tijdsregistratie uitvoeren
  • Recruit a student foto Aanvragen doen
  • Recruit a student foto Uren accorderen

Recruit a student foto
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden